Tko

Mi smo ovlašteni Xerox servisni partner i danas zapošljavamo 7 djelatnika koji su prava vrijednost naše tvrtke. Bez kvalitetnih i educiranih djelatnika danas je nemoguće pružati podršku  na najvišem nivou.

Kako -

Statusom Business partnera, kao i ovlašteni Xerox servis partner, našem prodajnom i servisnom osoblju omogućen je pristup nizu dodatnih resursa iz Xerox baze što nam uvelike olakšava pronalazak idealnih rješenja za sve probleme naših korisnika. Obzirom da tim statusom Xerox potvrđuje da je naša usluga na razini koju propisuje za sve partnere u svijetu, možemo odgovoriti u najkraćem roku na sve zahtjeve naših korisnika ma kako kompleksni oni bili.

Gdje -

Vlastitim resursima ili kroz mrežu partnerskih tvrtki u mogućnosti smo pružiti jednako kvalitetnu podršku na cijelom teritoriju Republike Hrvatske

Zašto -

U vrijeme novih izazova i mogućnosti, mi smo se usko specijalizirali za implementaciju Xerox ispisnih sustava kako bismo svojim korisnicima predložili idealno rješenje koje će u potpunosti ispuniti njihova očekivanja. Aktivna suradnja s korisnicima, izvrsnost u riješavanju i najkompleksnijih problema, fleksibilnost u radu te individualni pristup svakom klijentu jamstvo su kvalitete, pouzdanosti i uspjeha.

Naš tim

Nikola Rebić

Financije i računovodstvo

Bruno Bendeković

Servisni odjel - specijalist za OPB, OSG, XES, PSG

Josip Vladisavljević

Servisni odjel - specijalist za OPB, OSG, XES, PSG

Žilijen Radošević

Prodaja - voditelj prodaje

Ivor Kapetanović

Prodaja - voditelj prodaje uredskih sistema

Zoran Maračić, direktor

Uprava - prodaja i kontakt sa dobavljačima

Dubravko Mrkša, direktor

Uprava - servis i tehnička podrška