Novosti

O nama

Tko

Danas zapošljavamo 7 djeltnika koji su prava vrijednost naše tvrtke. Bez kvalitetnih i educiranih djelatnika danas je nemoguće pružati podršku  na najvišem nivou.

Financije i računovodstvo

Nikola Rebić

Servisni odjel

Marijo Janček - servisni tehničar, specijalista za OPB, OSG, XES, PSG

Tihomir Andrić - servisni tehničar, specijalista za OPB, OSG, XES, PSG

Prodaja

Žilijen Radošević - voditelj prodaje

Ivor Kapetanović - voditelj prodaje uredskih sistema

 

Uprava

Zoran Maračić, direktor - prodaja i kontakt sa dobavljačima

Dubravko Mrkša, direktor - servis i tehnička podrška

Kako

Statusom Business partnera našem prodajnom i servisnom osoblju omogućen je pristup nizu dodatnih resursa iz Xerox baze što nam uvelike olakšava pronalazak idealnih rješenja za sve probleme naših korisnika.

Obzirom da tim statusom Xerox potvrđuje da je naša usluga na razini koju  propisuje za sve partnere u svijetu, možemo odgovoriti u najkraćem roku na sve zahtjeve naših korisnika ma kako kompleksni oni bili.

Gdje

Vlatitim resursima ili kroz mrežu partnerskih tvrtki u mogućnosti smo pružiti jednako kvalitetnu podršku na cijelom teritoriju Republike Hrvatske

Zašto

U vrijeme novih izazova i mogućnosti, mi smo se usko specijalizirali za implementaciju Xerox ispisnih sustava kako bismo svojim korisnicima predložili idealno rješenje koje će u potpunosti ispuniti njihova očekivanja. Aktivna suradnja s korisnicima, izvrsnost u riješavanju i najkompleksnijih problema, fleksibilnost u radu te individualni pristup svakom klijentu jamstvo su kvalitete, pouzdanosti i uspjeha.

iDEAL MEDIA